Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

LSU en IMEC zijn op zoek naar 15 tech-ideeën voor de 2de editie van het startup-programma Mix and Match

Na een succesvolle eerste editie van Mix and Match gaan Limburg Startup en Imec terug op zoek naar 15 projecten die een oplossing bieden in 3 grote technologische uitdagingen. Je idee kan ingediend worden voor 15/11. Daarna worden er 15 geselecteerd die een intensieve begeleiding krijgen van Imec en LSU.

Je idee moet een tech-oplossing bieden in één van volgende thema’s:
1. The future of retail
2. Smart living in a smart city
3. Well being at home and at work


Vanaf begin februari start het Mix & Match-programma. Acht intensieve sessies worden afgewisseld met one-to-one coaching door IMEC, verspreid over 3 maanden.


Vanaf vandaag kunnen ideeën hier ingediend worden. Uit alle inzendingen worden 15 projecten gekozen die kunnen genieten van intensieve startupbegeleiding door experts van Imec. Naast intensieve sessies gaan we ook, indien nodig, op zoek nar teamleden om de slaagkans van het idee te vergroten.

Deelnemers moeten geen ervaring hebben met ondernemen om deel te nemen aan Mix and Match. Enkel een technologisch idee dat een oplossing beidt voor een van de 3 thema’s, de juiste mindset en een ondernemerskriebel zijn voldoende. Een startup uit de grond stampen en laten groeien vraag specifieke kennis die we dankzij de internationale ervaring van IMEC kunnen doorgeven aan nieuw Limburgs ondernemerstalent.


Iets voor jou?
Altijd al gedroomd van een startup? Heb jij een idee of een concept waar de wereld op zit te wachten? Heb je al stappen gezet om dat idee uit te werken of wil je van nul beginnen?  Zoek je een naar team of kan je nog wel wat nuttige en intensieve begeleiding gebruiken? Schrijf je dan snel in voor het Mix & Match-programma via www.limburgstartup.be

Dankzij Europese steun (EFRO) en de Provincie Limburg wordt deze begeleiding gratis aangeboden.

Je kan je idee pitchen tot 15 november, daarna worden de 15 projecten gekozen die mogen deelnemen.

Een sfeerverslag van vorige editie kan je hier bekijken! 

 

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024