Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Is jouw bedrijf een koploper in innovatie?

Vormt vernieuwing een rode draad doorheen jouw organisatie of kwamen jullie onlangs met een innovatief product, dienst of proces? Dan ben jij zeker en vast een kanshebber voor de Innovatie Awards die uitgereikt worden op onze DigiDag. Aarzel dus zeker niet om jouw troeven in de kijker te zetten!

Op 22 november vindt de DigiDag plaats. Tijdens deze dag belichten en belonen we digitale innovatie in al zijn facetten. We nodigen een aantal ‘gamechangers’ uit om te horen hoe zij de digitale revolutie zien en in de praktijk omzetten.

Hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Innovatie Awards. Met deze prijzen wil Voka – KvK Limburg samen het Innovatiecentrum Limburg bedrijven die inzetten op innovatie een extra stimulans geven.

Vorig jaar werd Provan uit Genk erkend voor hun pionierswerk met het QRM-productiesysteem, maar ook genomineerden Orbix en VicThorious werden erkend voor hun baanbrekend werk. Door het zoeken naar het meest innovatieve bedrijf van Limburg willen we niet enkel een schijnwerper richten op vernieuwende producten, diensten en processen uit Limburg. Het doel is ook om het bedrijfsleven te inspireren over en aanmoedigen tot innovatie. Tijdens de DigiDag zal namelijk worden aangetoond dat innovatie wel degelijk opbrengt.

Vereisten om je kandidaat te stellen zijn dat de onderneming of organisatie gevestigd is in Limburg en dat de innovaties reeds doorgevoerd zijn. Innovaties kunnen klein- of grootschalig zijn, technologisch of niet-technologisch. Een jury zal beslissen over de kandidaturen.

Inschrijven kan hier

© Limburg Startup - LSU 2024