Als intrapreneur werk ik elke dag aan de verdere uitbouw van Limburg Startup alsof het mijn eigen bedrijf zou zijn. 3 jaar geleden heb ik een eigen startup opgericht en vervolgens verkocht. Ik vind het belangrijk om efficiënt en resultaat gericht te werken. De kracht van succes zit volgens mij in het samenbrengen en samenwerken met de juiste mensen. Hier probeer ik mijn steentje toe bij te dragen.

Life is adapting to constantly change
Communicatie, marketing, Startup, Social Media, Sport

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Pieter Van Moll
Bambooti.be
14 september 2020

Door zijn ervaring in Retail kon Marc ons vaak te woord staan bij de vele vragen waar we als jonge onderneming mee zaten. Marc kwam steeds met een gepast en behulpzaam antwoord OF hij bracht ons in contact met de juiste mensen.

Dankzij Marc konden we met Bambooti op een vlotte manier onze eerste pop-up ervaring beleven. Hij bracht ons niet alleen zijn eigen kennis bij, Marc introduceerde ons ook aan de juiste merken en aan personen die reeds heel wat ervaring hadden in het pop-up gebeuren. Op die manier konden wij op korte tijd heel veel bijleren.

Wij zijn enorm blij dat we beroep kunnen doen op een coach zoals Marc.

Rik Cornelissen
ƐRiN
14 september 2020

In het kader van het opleidingsonderdeel ‘Ondernemen’ aan de Universiteit Hasselt, hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met Dhr. Beenders. Wij hadden nog enkele vragen omtrent de operationele werking van onze SPB-onderneming, die zich richt op ouderen en minder mobiele personen. Hierbij heeft hij ons enkele nuttige tips gegeven.

Als eerste hebben we raad gekregen hoe we het best onze doelgroep kunnen benaderen, vermits het gebruik van sociale media bij onze doelgroep minder doeltreffend is. Daarnaast hebben we nog enkele handige aanwijzingen gekregen over hoe het product naar de toekomst toe verbeterd kan worden. Verder heeft Dhr. Beenders ons ook in contact gebracht met een organisatie die zich inzet voor sociale projecten met betrekking tot verouderen. Als laatste heeft hij ons bij de finishing touches van onze prijsstrategie ook enkele inzichten duidelijk gemaakt, wat ons erg geholpen heeft.

Bij deze willen we Marc Beenders hartelijk bedanken voor de nuttige informatie die hij met ons heeft gedeeld en de bijdrage die hij aan onze SBP geleverd heeft!

Baeten Frank
Butler care
14 september 2020

Ik ben zeer tevreden over het gesprek met Marc Beenders. Het gesprek gaf mij vooral veel duidelijkheid over het opstarten van mijn kleine onderneming. Bv uurloon berekening,naam van ondernemingen, enz..
Dit gesprek vergrote mij motivatie enorm! Bedankt.

Jacquemin Maxime
Prétek
14 september 2020

Als studenten Handelswetenschappen kwamen we in contact met dhr. Beenders tijdens de verdediging van ons business plan van onze start-up waar hij als jurylid zetelde. We kregen een duidelijke en eerlijke feedback, met ook de nodige opbouwende kritiek. De feedback die we van hem kregen werkte zeer motiverend en gaf vernieuwde positieve kracht om verder te werken aan onze start-up. Daarnaast kregen we enkele tips inzake prijszetting, distributie en mentale ingesteldheid. Deze tips hebben we dan ook geïncorporeerd in het verdere groeiproces van onze start-up. Het was een zeer nuttige en aangename kennismaking.

Bedankt voor de waardevolle feedback!

Gert Vervecken
Golf Viktor
14 september 2020

Ik heb Marc de eerste keer ontmoet als jurylid bij de presentatie van mijn businessplan. Hij had toen gegronde en duidelijke tips. Deze inspireerde mij en dat heeft me aangezet om nog eens met hem af te spreken.

Het gesprek is me zeer goed bevallen. We hebben het vooral over de verkoopstrategie gehad. Met de info en de goede tips heb ik een duidelijk plan kunnen opstellen hoe ik het best het product verkoop, welke verkoopkanalen, dealernetwerk... Voor de zeer specifieke vragen heeft hij mij ook aan de juiste mensen doorverwezen.
Kortom het was een geslaagd gesprek!

Bedankt Marc!

Pousset Kim
Ampoule
14 september 2020

Als Handelswetenschappers aan de Universiteit te Hasselt kregen wij, de leden van de Ampoule, 30 maart de kans op een feedbackmoment met Marc Beenders, intrapreneur.
Als start-up zaten we namelijk met veel vragen over het reilen en zeilen van het ondernemerschap, voor ons specifiek gericht op de verkoop van onze decoratie-artikelen. Samen met onze docent van het vak ‘Ondernemen’, Pieter Vanderkerkhof, beantwoordde Marc Beenders al onze vragen met betrekking tot de start van de verkoop, prijszetting, en andere onzekerheden. De feedback gaf niet enkel antwoorden op onze vragen. Het was immers ook een moment waarop de teamleden van Ampoule wat zelfvertrouwen konden tanken. Ons idee werd enthousiast onthaald, maar we kregen de raad ons product niet te onderschatten in waarde. Marc Beenders drukte ons nog op het hart dat we er baat mee zouden hebben om zo snel mogelijk van start te gaan, wat we ook gedaan hebben. Dhr. Beenders droeg zijn enthousiasme en motivatie over aan ons, en zijn bijdrage aan de lancering van onze producten is zeer kostbaar.
Bedankt.

1 2 ... 4 Volgende

Schrijf zelf een review

60 + 4 =
© Limburg Startup - LSU 2020