Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Als intrapreneur werk ik elke dag aan de verdere uitbouw van Limburg Startup alsof het mijn eigen bedrijf zou zijn. 3 jaar geleden heb ik een eigen startup opgericht en vervolgens verkocht. Ik vind het belangrijk om efficiënt en resultaat gericht te werken. De kracht van succes zit volgens mij in het samenbrengen en samenwerken met de juiste mensen. Hier probeer ik mijn steentje toe bij te dragen.

Life is adapting to constantly change
Communicatie, marketing, Startup, Social Media, Sport

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Fran Gysen
MICE.
14 september 2020

In het kader van het opleidingsonderdeel ‘ondernemen’ van de opleiding handelswetenschappen aan de UHasselt, hebben wij de kans gekregen om met onze VLAJO SBP aan een coaching sessie van Marc Beenders deel te nemen. Deze sessie heeft ons algemene richtlijnen, alsook zeer deskundige informatie betreffende ons project aangereikt. Dankzij zijn vakkundigheid en ervaring in het bedrijfsleven konden we letterlijk met al onze vragen bij hem terecht. Van het versterken van ons concept tot het bepalen van de verkoopprijs en de meest efficiënte productiehoeveelheid. Van financieel, technisch tot operationeel vlak, overal konden we rekenen op Dhr. Beenders zijn kritisch maar steeds correct oog.

Het inzicht in de praktijk van het ondernemen, dat wij als start-up nog niet konden bezitten en wat tot een zekere onzekerheid leidde, heeft Dhr. Beenders dankzij zijn consequent advies weggewerkt. We hebben in hem een steun gevonden en hij heeft ons als onderneming sterker in onze schoenen gezet. Hiervoor willen we hem via deze weg graag bedanken.

Sarah Janssens
Félice
14 september 2020

Als onderdeel van het vak ondernemen hebben wij een mini-onderneming opgericht. In december kregen we feedback over ons businessplan van een team van jury-leden met onder andere Marc Beenders. We stelden ons product voor, waarna Marc ons op een aantal struikelblokken gewezen heeft. Hij heeft ons advies gegeven over de prijszetting van ons product en hoe we dit kunnen afstemmen op ons doelpubliek. Ook gaf hij ons de raad om onze samenwerking met Ambiorix nog meer in de verf te zetten. Dit hebben wij in de voorbije maanden toegepast. Het heeft ons sterk geholpen om onze onderneming verder uit te bouwen en hiervoor willen we hem graag bedanken.

Pieter Van Moll
Bambooti.be
14 september 2020

Door zijn ervaring in Retail kon Marc ons vaak te woord staan bij de vele vragen waar we als jonge onderneming mee zaten. Marc kwam steeds met een gepast en behulpzaam antwoord OF hij bracht ons in contact met de juiste mensen.

Dankzij Marc konden we met Bambooti op een vlotte manier onze eerste pop-up ervaring beleven. Hij bracht ons niet alleen zijn eigen kennis bij, Marc introduceerde ons ook aan de juiste merken en aan personen die reeds heel wat ervaring hadden in het pop-up gebeuren. Op die manier konden wij op korte tijd heel veel bijleren.

Wij zijn enorm blij dat we beroep kunnen doen op een coach zoals Marc.

Rik Cornelissen
ƐRiN
14 september 2020

In het kader van het opleidingsonderdeel ‘Ondernemen’ aan de Universiteit Hasselt, hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met Dhr. Beenders. Wij hadden nog enkele vragen omtrent de operationele werking van onze SPB-onderneming, die zich richt op ouderen en minder mobiele personen. Hierbij heeft hij ons enkele nuttige tips gegeven.

Als eerste hebben we raad gekregen hoe we het best onze doelgroep kunnen benaderen, vermits het gebruik van sociale media bij onze doelgroep minder doeltreffend is. Daarnaast hebben we nog enkele handige aanwijzingen gekregen over hoe het product naar de toekomst toe verbeterd kan worden. Verder heeft Dhr. Beenders ons ook in contact gebracht met een organisatie die zich inzet voor sociale projecten met betrekking tot verouderen. Als laatste heeft hij ons bij de finishing touches van onze prijsstrategie ook enkele inzichten duidelijk gemaakt, wat ons erg geholpen heeft.

Bij deze willen we Marc Beenders hartelijk bedanken voor de nuttige informatie die hij met ons heeft gedeeld en de bijdrage die hij aan onze SBP geleverd heeft!

Baeten Frank
Butler care
14 september 2020

Ik ben zeer tevreden over het gesprek met Marc Beenders. Het gesprek gaf mij vooral veel duidelijkheid over het opstarten van mijn kleine onderneming. Bv uurloon berekening,naam van ondernemingen, enz..
Dit gesprek vergrote mij motivatie enorm! Bedankt.

Jacquemin Maxime
Prétek
14 september 2020

Als studenten Handelswetenschappen kwamen we in contact met dhr. Beenders tijdens de verdediging van ons business plan van onze start-up waar hij als jurylid zetelde. We kregen een duidelijke en eerlijke feedback, met ook de nodige opbouwende kritiek. De feedback die we van hem kregen werkte zeer motiverend en gaf vernieuwde positieve kracht om verder te werken aan onze start-up. Daarnaast kregen we enkele tips inzake prijszetting, distributie en mentale ingesteldheid. Deze tips hebben we dan ook geïncorporeerd in het verdere groeiproces van onze start-up. Het was een zeer nuttige en aangename kennismaking.

Bedankt voor de waardevolle feedback!

1 2 ... 4 Volgende

Schrijf zelf een review

88 + 7 =
© Limburg Startup - LSU 2024