Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Als intrapreneur werk ik elke dag aan de verdere uitbouw van Limburg Startup alsof het mijn eigen bedrijf zou zijn. 3 jaar geleden heb ik een eigen startup opgericht en vervolgens verkocht. Ik vind het belangrijk om efficiënt en resultaat gericht te werken. De kracht van succes zit volgens mij in het samenbrengen en samenwerken met de juiste mensen. Hier probeer ik mijn steentje toe bij te dragen.

Life is adapting to constantly change
Communicatie, marketing, Startup, Social Media, Sport

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Yorben Hauben
EASY-Nail
14 september 2020

Vrijdag 30 maart kregen wij de mogelijkheid om met de heer Beenders te praten over onze mini-onderneming ‘EASY-Nail’.
We kenden hem reeds van de jury bij de presentatie van het businessplan. Toen gaf hij ons feedback over ons logo. Hij stelde voor om het te veralgemenen en een logo te ontwerpen dat niet te sterk gericht is op mannen. Dat we deze raad opvolgden werd door hem positief onthaald bij de volgende sessie in het tweede semester. Op dat moment hielp hij ons ook met de prijszetting. Hij schatte in dat de prijs best wat hoger mocht zijn en hierdoor realiseren we een grotere winstmarge op het eind van het boekjaar. De tips die we van hem mochten ontvangen over het bereiken van onze doelgroep gaan zeker helpen om het product aan de man te brengen.
We willen de heer Beenders graag bedanken voor de waardevolle bijdrage.

Jarne Smets
Mindsupply
14 september 2020

Als studenten Handelswetenschappen kregen wij voor het vak Ondernemen de kans om een eigen Start-Up op te richten. Dit gaf ons de mogelijkheid om al de theorie toe te passen in de praktijk. Het probleem is dat in theorie alles mogelijk is, maar in de praktijk komt er veel meer bij kijken. Dankzij de expertise van dhr. Beenders kregen wij de juiste feedback om onze Start-Up levensvatbaar te maken. Ook kwam de Start-Up in contact met diverse wedstrijden en personen dankzij de connecties van dhr. Beenders.
De belangrijkste tip die onze onderneming kreeg was de focus te leggen op enkel de software aangezien wij noch over het kapitaal, noch over de kennis beschikken om met hardware door te groeien. Bedankt voor deze feedback!

Simon Ghoos
DogCare
14 september 2020

Met ons bedrijf DogCare zijn wij tweemaal in contact gekomen met meneer Beenders. Een eerste keer na de voorstelling van ons businessplan waarbij meneer Beenders ons advies gaf bij het uitwerken van ons idee. Net na de opstart van ons bedrijf hadden we een tweede mogelijkheid om vragen te stellen.

Tot tweemaal toe was de feedback van meneer Beenders concreet, praktisch en doordacht. Hij wees op punten waar we zelf niet over nagedacht hadden. Bovendien heeft meneer Beenders ons aangespoord om ons bedrijf langs verschillende invalshoeken te bekijken waardoor we originele ideeën en oplossingen bekomen hebben. Hij gaf ons advies waardoor we met een heldere boodschap onze klanten kunnen benaderen en onze onderneming in het algemeen beter kan functioneren.

We zijn uiterst tevreden met de feedback die we van meneer Beenders ontvangen hebben en zijn hem daarvoor ook zeer dankbaar

Rob Janssens
BiSimpli
14 september 2020

Voor het vak ‘Ondernemen’ hebben wij Marc Beenders eind december leren kennen tijdens de verdediging van ons businessplan en het feedbackmoment van eind maart. Aan de hand van zijn expertise in start-ups, gaf hij ons bij beide situaties zeer goede informatie om onze onderneming in de goede richting te duwen. Zo beval hij ons tijdens de verdediging aan om ook het B2B-concept van BiSimpli verder uit te werken, aangezien hij hier een groot potentieel in zag. Daarnaast gaf hij ons enkele presentatietips voor de Limburgse SBP finale van woensdag 19 april 2017 en raadde hij ons een producent aan voor de productie van ‘iZi 8’.

Bedankt!

Alexandra Bogaert
Eduki
14 september 2020

Wij zijn vijf gedreven studenten Handelswetenschappen die in het kader van hun opleiding een eigen start-up hebben opgericht, namelijk Eduki. Wij hebben een handige markeerstiftenhouder bedacht en hierrond een businessplan opgesteld. Deze hebben we voorgelegd aan een jury die bestond uit echte ondernemers, waaronder dhr. Beenders. Hij heeft ons bijgestuurd waar nodig en tips gegeven om verdere stappen in ons bedrijfsproces goed te laten verlopen. Met deze tips op zak hebben wij Eduki succesvol operationeel gemaakt.

Na enkele weken het ondernemerschapsleven te hebben ervaren, kregen wij nogmaals de mogelijkheid om met dhr. Beenders aan tafel te zitten. Bij dit gesprek konden wij de ondervonden problemen met hem bespreken om zo tot een efficiënte oplossing te komen.

Dhr. Beenders heeft ons wegwijs gemaakt in het bedrijfsleven, waarvoor wij hem heel dankbaar zijn.

Vorige 1 ... 3 4

Schrijf zelf een review

53 + 7 =
© Limburg Startup - LSU 2023