Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

23/04/2024 - 23/04/2024
08:30 - 12:00
LSU en Limburgse incubatoren
IncubaThor, Genk

Startup Essentials: De Rollercoaster van het ondernemerschap: hoe geniet je van de rit?

Startup Essentials, dat zijn 6 sessies voor founders van startups, georganiseerd door Limburg Startup en het Limburgs incubatoren-netwerk. Maandelijks nodigen we je uit voor een inhoudelijke sessie in één van de incubatoren.

08u30: Ontvangst met croissants en koffie
09u00: Start sessie
11u00: Einde

Ondernemen is nooit een rechte lijn. Maar hoe ga je om met de ups & downs van het ondernemerschap? En hoe zorg je ervoor dat je kunt genieten van je bedrijf en je een succesvolle ondernemer wordt?Tijdens deze sessie zoomt Koen Martens dieper in op de rollercoaster van het ondernemerschap. Daarbij staat hij stil bij volgende vragen:

– Wat is er nodig om de rollercoaster van het ondernemerschap te overleven?
– Wat maakt een bedrijf succesvol?
– Wat zijn de succesfactoren van een goed team?
– Welke rollen zijn er nodig binnen een succesvol bedrijf?
– Hoe ga je om met een lege bankrekening en hoe kan je dat oplossen?
– Hoe blijf je fysiek & mentaal gezond?

 Over de spreker
Als grondlegger van verschillende bedrijven kan Koen Martens putten uit een volgepakte bagage aan praktijkervaring. En als geboren inspirator kan hij ook jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Als financieel expert, bodemloos vat vol vindingrijkheid én mensenmens

Koen blikt terug op een stevige ervaring als ondernemer en corporate finance professional, met specialisatie in het opstarten en laten groeien van bedrijven, producten en diensten. Hij assisteerde al heel wat ondernemers bij het laten groeien van hun bedrijf en het verkrijgen van financiering. Verder ontwikkelde en presenteerde hij financiële plannen die meer dan 50 miljoen euro aan (durf)kapitaal opleverden en meer dan 100 miljoen euro aan andere vormen van financiering. “Het is mijn passie om mijn ervaring te gebruiken om anderen te helpen een geweldig bedrijf op te bouwen. Mijn belangrijkste focus is ondernemersfinanciering, met name het zorgen voor een gezonde cashflow, omdat dit de emotionele flow oplevert die je nodig hebt om een bedrijf te laten groeien.”

Wil je erbij zijn?
We beperken het aantal deelnemers tot 15 om interactie te bevorderen.
Deelname bedraagt €50 excl BTW per persoon, je ontvangt hiervoor een factuur. Kosteloos annuleren kan tot 10 april 2024.

 

© Limburg Startup - LSU 2024