Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Ontmoet LSU in de incubatoren

Starters en jonge bedrijven kunnen vandaag in Limburg terecht in 6 verschillende incubatoren, met elk hun eigen focus. Na de zomer openen Agropolis en de MIA-H de deuren. 1 jaar later is het de beurt aan DronePort waardoor het totaal op 9 staat.

Naast  kantoor- bedrijfsruimte voor jonge bedrijven, bieden ze ook  administratieve en technische ondersteuning aan.

Elke incubator heeft haar eigen focus.  Bij Agropolis is dit nieuwe landbouw, Bike Valley is gericht op de fietsindustrie, in BioVille staat gezondheid & zorg centraal, de creatieve economie heeft een stek in C-mine CribCorda INCubator heeft ICT als rode draad, GreenVille is de hotspot voor Cleantech en IncubaTHOR legt de focus op Energie. De Mode Incubator & Accessoires Hasselt specialiseert zich in slimme textiel en accessoires en in Sint-Truiden groeperen bedrijven in de dronesector zich op Droneport.

Bedrijven die gehuisvest zijn in deze incubatoren krijgen toegang tot een sterk netwerk,  management advies… Alles om je startup een groeispurt te geven.

Vanaf september zal Limburg Startup ook fysiek aanwezig zijn in deze incubatoren. Elke vrijdag kan je er met Marc Beenders, community manager van LSU, een afspraak maken.

Zoek je bijvoorbeeld een klankbord, een coach uit het LSU netwerk, wil je vacatures kenbaar maken of heb je startup nieuws te melden? Met al je vragen die te maken hebben met de groei van je startup kan je bij LSU terecht. Wij proberen je verder te helpen. Hiervoor kunnen we terecht binnen de startup community en bij één van 38 partners van Limburg Startup.

Of misschien wil je gewoon eens een incubator bezoeken, ook dan kan je via ons een afspraak maken.

Planning:

C-Mine Crib Genk: 1ste vrijdag van de maand 09u00-13u00

MIA-Hasselt: 1ste vrijdag van de maand 13u30-17u00

BikeVille: 3de vrijdag van de maad 09u00-13u0

Corda INC Hasselt: 2de en 4de vrijdag van de maand 09u00-13u00

GreenVille Houthalen: 2de en 4de vrijdag van de maand 13u30-17u00

Afspraak? m.beenders@limburgstartup.be – 0478267460

 

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024