Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Waarom kiezen voor een incubator uit het LRM Incubatorennetwerk?

Je kan er niet naast kijken. In Limburg vind je een sterk groeiende startup vibe!

Het aantal startups stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komen ze kijken naar de vibes in de verschillende incubatoren. Om al die vibes in goede banen te leiden is er Limburg Startup (LSU), opgericht en gemanaged door de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM.

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Limburg heeft een netwerk van 7 incubatoren, broedplaatsen voor innovatie. Werkplekken waar startups en scaleups gevestigd zijn: Corda INC, GreenVille, BioVille, IncubaThor, C-mine Crib, DronePort en Agropolis. Elke locatie heeft een specifieke focus, gaande van ICT tot health of drones en energie.

Als ondernemer kiezen voor een incubator geeft je verschillende voordelen. Sneller groeien is het doel, een community van collega founders en experten staan voor je klaar.

Opvolging door onze programma-managers
Je start-up lanceren vanuit een Limburgse incubator wil zeggen dat je sneller groeit. Niet alleen motiveren je collega-ondernemers je, LSU zorgt ook voor een efficiënte opvolging door middel van een speciaal ontwikkelde tool: de Innovatrix (ism Imec). Deze tool brengt niet alleen je vooruitgang in kaart, het detecteert ook perfect waar je opvolging nodig hebt. Kort op de bal spelen en snel schakelen, alleen zo kan je terrein winnen en groeien. En dat is precies waar we voor gaan. GO!

Matchmaking: nationaal én internationaal
Kiezen voor een incubator is kiezen voor een groot netwerk: nationaal en internationaal connecteren we je bij relevante partijen. De Euregio is ons goed bekend, net als aantrekkelijke start-up regio’s zoals NY en San Francisco. De wereld ligt dus écht aan je voeten.

Programma’s
Groeien doe je niet alleen. Daar heb je hulp en ondersteuning bij nodig en daar zorgen wij maar al te graag voor. Met een sterk netwerk van relevante partners begeleiden we je naar de juiste partij. Ze helpen je vooruit en staan je bij. Je vraagt je af wie? Wij denken spontaan aan bijvoorbeeld Imec I.Start, Start it @KBC en Netwerk Ondernemen. Daarnaast werken we nauw samen met experts, organisaties en kennisinstellingen. Onze huisexperts zijn: KBC en Start it@KBC, SD Worx, Gevers, Van Havermaet en Voka.

Wist je dat al vanaf een halve dag kan boeken in een incubator? Er is een handige tool waar je kan reserveren. Zoek je een lange termijn contract voor één werkplek, één kantoor of misschien een hele verdieping? Wij helpen je graag verder in je zoektocht.

Meer info? Contacteer Marc Beenders, Sr. Coroprate Community Manager LRM – GSM of Whats’app: 0032 478 26 74 60

© Limburg Startup - LSU 2024